Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUMSPOR YOMRASPOR'U KONUK EDECEK

        MEHMET CAN MERAL

        MUĞLA (İHA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Trabzon takımlarından Yomraspor'u konuk edecek.

        Son haftalarda aldığı sonuçlarla güzel bir çıkış yakalayan B.B. Bodrumspor, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul deplasmanında Sancaktepe Belediyespor ile golüz berabere kalırken, son 4 haftada topladığı 10 puan ile üst sıraları zorlamaya başladı. Bodrum İlçe Stadı'nda Bodrumlu futbolseverlerinde desteğiyle güzel oyununu sonuca da yansıtmaya başlayan B.B. Bodrumspor bu hafta Trabzon takımlarından Yomraspor ile karşılaşacak. İlk devrenin bitimine iki hafta kala sahasında oynayacağı son karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek isteyen B.B. Bodrumspor Salı günü başladığı hazırlıklarına da devam ediyor. Perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanının ardından Cuma günü de bir antrenman gerçekleştirecek B.B. Bodrumspor, Cumartesi gününki antrenmanın ardından Yomraspor maçı için kampa girecek.

        Takımın güzel bir çıkış yakaladığını belirten B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi; "Takımımız Sancaktepe'de aslında iyi oynadı, kazanabilirdik te o maçı. Deplasmanda bir puan o da iyidir. Dört maçta 10 puan aldık ve playoffta bizde iddialı konuma geldik. Bizim tabi bu sene ilk senemiz, orta sıralarda gidip üst sıraları zorlasak bizim için iyi diyorduk ama bakıyoruz ki takımımız bizi mahcup etmeyerek üst sıralara doğru yavaş yavaş tırmanıyor. Şu an 2 puan kaldı playofftaki rakiplerimizle. Bu Pazarda Yomraspor ile oynayacağız. Onlarda playoffu hedefleyen bu ligin iddialı takımlarından. Bizimle hemen hemen aynı puanda olan bir takım. Bu maçta ben futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah bu devreye girmeden önce ki seyircimizin önün deki son maçımız, iyi futbolla ve bol golle seyirciyi futbola doyuracaklar inşallah"

        Başkan Karakaya, ilk devrenin bitimine 2 hafta kala B.B. Bodrumspor için önemli olan Yomraspor maçına tüm Bodrumspor sevdalılarını davet ederken taraftarlara, "Bodrumspor'u yalnız bırakmasınlar, İnşallah kalbinde Bodrumspor sevgisi olan herkesi Bodrumspor bu Pazar günü yine sevindirecek. Bu haftadan sonra da Of deplasmanına gidiyoruz. Bu iki maçı da kazanarak ikinci yarıya iddialı bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

        B.B. Bodrumspor Teknik Direktörü Cem Cambaz ise, Sancaktepe maçını çok iyi analiz ettiklerini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti; "Sancaktepe maçına bakıldığında onlarda son 7 maçın 5'inde galibiyet alarak çıkışta olan bir takımdı, onlar da gayet iyi bir takımdı. Bizde maçın başından itibaren bakıldığında oyuncularımız doksanıncı dakikaya kadar rakibe, deplasmanda olmamıza rağmen, daha baskılı, daha iştahlı, daha arzulu, topa daha çok sahip olan bir oyun sergiledik. Pozisyonlara da bakıldığı zaman daha çok pozisyonumuz var. Üç dört tane yüzde yüz gol pozisyonumuz var. Rakibe de pozisyon vermeden bir maçı geçirdik".

        Futbolcuların oyunundan gayet memnun olduklarını belirten Cambaz, " Biz sonuna kadar oyuncularımıza güveniyoruz. O maç çoktan bitti. Artık biz Yomra maçını düşünüp, Yomra maçına odaklanıyoruz. Bilindiği gibi antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Erkan dışında bir eksiğimiz yok. Yomra maçını da aynı şekilde iyi analiz ettik. Seyircimizle beraber içeride iyi oyunlar sergiliyoruz. Gelenlere karşı hem seyir zevki yüksek, hem de güzel oyunlar sergiliyoruz. İnşallah Pazar günü yine aynı şekilde, aynı azimle, aynı mücadeleyle mücadele ruhunu hiçbir aman bırakmadan ve bir o kadar da kalbimizden oynayarak, zekamızı da işin içine katarak, iyi bir oyun sergilemek için elimizden geleni yapacağız. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

        6 Aralık Pazar günü Bodrum İlçe Stadı'nda B.B. Bodrumspor ile Yomraspor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13:30'da çalacak.

        (MCM-MB-İK-S)

        03.12.2015 15:39:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler