Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORTACA'DA "ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM" ETKİNLİĞİ

        CİHAT CURA

        MUĞLA (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Muğla'nın Ortaca ilçesinde etkinlik düzenlendi.

        Ortaca Kültür Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte mendil kapmaca, yağ satarım bal satarım gibi çeşitli oyunlar oynandı.

        Ortaca Kent Konseyi Genel Sekreteri Nilgün Şahin, "Kent Konseyi olarak çocuklarımızla zaman zaman hoş vakit geçirmek ve unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarını yaşatmak için düzenlediğimiz "Çık dışarıya oynayalım" etkinliğimizi bu yıl 3 Aralık'ta özel dostlarımızla düzenledik. Bizim için engelliler ile birlikte, engelsiz bir hayat olduğunu anlatmak çok önemliydi. Bu yüzden kreşe giden çocuklarımız ile birlikte, özel dostlarımız burada oyun oynayarak kaynaştı. Destek veren ve buraya katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

        Ortaca Kent Konseyi tarafından organize edilen etkinliğe Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, belediye başkan vekili Süleyman Dağdelen, CHP Ortaca ilçe başkanı Mehmet Sertkaya, Coşku Özel Eğitim Kurumları Müdürü Eylem Tan, özel eğitim kurumları personeli, özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler ve velileri katıldı.

        (CC-MB-İK-Y)

        03.12.2015 15:40:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler