Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 800 KİŞİYE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKASI VERECEK

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında 800 öğrenciye Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası verilecek.

        Kontenjanın yüzde 75'ini üniversitede eğitim gören son sınıf öğrencilerine ayıran Adıyaman Üniversitesi, yüzde 25 kontenjanı ise diğer mezun adaylara ayırdı.

        Üniversiteye başvuru yapmak isteyen adayların 7 Aralık ile 11 Aralık 2015 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Dekanlığı İbn-i Sina Toplantı Salonu'nda şahsen veya mazereti olanların noter vekâleti ile yetkili kıldığı kişiler aracılıyla başvuru yapılabilecekleri kaydedildi.

        Programın başvuru şartlarının http://egitim.adiyaman.edu.tr/TR/Duyurular/2015-2016-Pedagojik-Formasyon-Egitimi-Sertifika-Programi-Basvuru-Islemleri-33284 linkinden öğrenilebileceği bildirildi.

        (AHM)

        03.12.2015 15:42:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler