Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OKULLARDAN BAŞKAN AKDOĞAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

        MÜCAHİT BİLGİ

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyesinin okullara yönelik çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, okul yöneticileri ve öğrencilerden de Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

        Kemal Aydoğan İlkokulu ve Ortaokulunun idareci ve okul aile birliği yöneticileri ile Selçuk İlkokulunun idareci ve öğrencileri, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

        Üst Geçit Teşekkürü

        Kemal Aydoğan İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Alkan; müdür yardımcıları ve okul aile birliği yöneticileri ile yaptığı nezaket ziyaretinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan' a okullarına yapılan hizmetlerden ve Bor yolu üzerinde yapımına başlanan üst geçit çalışmasından dolayı teşekkür ettiler.

        Selçuk İlkokulunun Minik Ziyaretçileri

        Selçuk İlkokulu Müdürü Orhan Çelik de okul yöneticileri ve öğrencileriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Orhan Çelik, Niğde Belediyesinin okullarında asfaltlama, çevre düzenlemesi çalışması yaptığını, okul çevresinde de yine yol düzenlemesi çalışması yaparak, öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladığını belirterek, "Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Okullarımızın İsteklerini Geri Çevirmiyoruz

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise okul yöneticileri ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da okullardan gelen talepleri mümkün olduğunca geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini belirterek, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen talep doğrultusunda bu yıl 10 okulda yaklaşık 15 bin metrekare asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışması yapıyoruz" dedi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        03.12.2015 15:44:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler