Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİKLERE YENİ OKUL DOLAPLARI

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren okul ve Kur'an Kurslarının dolapları yenilenerek, öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuluyor.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın, Eğitime yüzde 100 Destek Projesi ve Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Okullar Hayat Olsun" protokolü çerçevesinde okul ve Kur'an Kurslarının dolapları yenileniyor. Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 4-6 yaş arası miniklerin eğitim aldığı Yeni Mahalle Kız Kur'an Kursu, Hayme Ana Kur'an Kursu, Metristepe Kur'an Kursu ve Yavuz Sultan Selim Kur'an Kursu'nun ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda öğrenci ve öğretmen dolapları yenilendi. İmalatı Bozüyük Belediyesi bünyesi marangozhane bölümünde yapılan yeni dolaplar Kur'an Kurslarına monte edilerek minik öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu.

        (FSİ-KÇ)

        03.12.2015 15:47:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler