Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHİR MEZARLIĞI ELDEN GEÇİYOR

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi tarafından Azmimilli mahallesinde bulunan şehir mezarlığı çevre düzenleme açısından yeniden elden geçiriliyor. Buna göre öncelikli olarak yürüyüş parkurlarında bordür döşemeleri yapılıyor.

        Düzce Belediye Başkanı Mezarlık alan düzenlemeleri için çalışmaları yerinde inceledi. Mezarlık alanlarının sık sık düzenlendiğini belirten Başkan Mehmet Keleş ' Yeni mezarlık bölümlerinin açılması nedeniyle alanda sürekli düzenleme yapılması gerekiyor. Yürüyüş yollarında yıpranmış olan bordürler çıkarılıyor ve yerine yeni daha geniş bordürler döşeniyor. Mezar taşları yeniden elden geçiriliyor. Mezarlığın kuzey kısmındaki giriş alanında yeni düzenlemeler yapılacak' dedi. Başkan Mehmet Keleş'in incelemesi sırasında Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da hazır bulundu.

        (TT-AY)

        03.12.2015 15:48:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler