Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAN GÜZELOĞLU'NDAN KOCAELİ HUZUREVİ SAKİNLERİNE ZİYARET

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek ellerini öptü.

        Kocaeli Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Kocaeli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen ve hayır dualarını alan Ayşe Güzeloğlu'nu, Kocaeli Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Kocaeli Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve huzurevi sakinleri kapıda çiçekle karşıladı.

        Huzurevi salonunda huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Ayşe Güzeloğlu, "Bugün özellikle sizleri ziyaret ederek, ellerinizden öpmek istedim. Sizleri iyi gördüm, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, en kısa zamanda Sayın Valimiz ile birlikte tekrar ziyaretinize geleceğiz" dedi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun da selamlarını ileten eşi Ayşe Güzeloğlu, rahatsızlıkları nedeniyle odalarından çıkamayan huzurevi sakinlerini de odalarında tek tek ziyaret ederek hediyelerini verdi ve hatırlarını sordu.

        (DA-AY)

        03.12.2015 15:49:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler