Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KALIN'IN MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

        - SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN KALIN:

        - "MADENCİLERİMİZ, ÖVGÜYÜ VE TAKDİRİ FAZLASIYLA HAK EDİYOR"

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

        Madenciliğin dünyanın en zor mesleklerinden birisi olduğuna dikkat çeken Kalın, Türkiye'nin yer altı zenginlikleri bakımından dünyanın önde gelen ülkelerinden olduğunu belirtti. Kalın, "Yeraltı zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden birisi olan ülkemiz, bu anlamda çok önemli bir ekonomik potansiyele sahiptir. Uluslararası platformda büyük bir öneme sahip olan bor madeninin büyük bir rezervinin, borun başkenti Kırka'mızda bulunması, Seyitgazi ilçemiz ve şehrimize de ayrı bir itibar kazandırmaktadır. Şüphe yok ki alın teri dökerek, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan vefakâr ve cefakâr madencilerimiz, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedirler. Bir Maden Mühendisi olarak, dünyanın en zor işini yerine getirmeye çalışırken bu uğurda yaşamını yitiren maden işçilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, tüm madenci kardeşlerimizin 'Dünya Madenciler Gününü' kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        (KA-KÇ)

        03.12.2015 15:50:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler