Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYAZAY DERNEĞİNDEN, HASTANE YÖNETİCİSİ DAĞAN'A, ZİYARET

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Türkiye Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi, Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

        Başkan Ayla Pektaş'ı, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan makamında karşılayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Pektaş, Beyaz Derneği Genel Merkezinin hazırlamış olduğu 'Aşmak için Hareket' projesi kapsamında Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan'a, bilgi verdi. Yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Pektaş, "Türkiye Beyaz Derneği Adıyaman Şubesi olarak hastane yöneticimizi ziyaret ediyoruz. Şu an Beyaz Derneğinin Genel Merkezinin hazırlamış olduğu ''Aşmak için Hareket'' projesi kapsamında ilde yapılacak olan programlar ile ilgili bilgi veriyoruz. Ayrıca da hastanemiz de engellilerimizin yaşadığı sıkıntılar ve bunların nasıl aşılacağı konusunda da istişareler edip birlikte projeler hazırlama konusunda ortaklıklar düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

        Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ise, "Türkiye Beyaz Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ayla Pektaş hanımefendiye ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri Türkiye Beyaz Derneğinin hazırlamış olduğu proje hakkında bize bilgi verdiler. Bizde bu konuda beraber hareket ederek güzel işler yapmayı düşünüyoruz. Ben tekrardan ziyaretlerinden ötürü Ayla Pektaş'a ve yönetimine teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        03.12.2015 15:55:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler