Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKİ AFYONKARAHİSAR'DA 300 EMEKLİYİ EV SAHİBİ YAPACAK

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, kentte yaşayan emekliler için TOKİ aracılığı ile emeklilere 300 bin metrekare alanda 300 konut yapılacağını söyledi.

        Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Ege, kentte yaşayan emeklilere müjdeli bir haber vererek, emeklilerin ikinci baharı yaşayacakları projelerinin hayata geçmesine sayılı günler kalacağını kaydetti. Başkan Ege açıklamasında şunları söyledi:

        "Dar gelirli vatandaşlara yönelik konut üretiminden emeklimize yüzde 25 kontenjan vererek merkez Zafer Mahallesi 123 ada 35 parsel yaklaşık 300 bin metrekare alan üzerine 300 konut yapılacak. Afyon merkez, merkeze bağlı köy ve beldelerde ikamet eden emekli vatandaşımıza ilk etapta konut sayısı olarak yüzde 25 kontenjan ayrılacak. 300 kişilik hak sahipleri kura ile belirlenecek kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olmayan başvuru emekli diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacaktır. Başvurular 9 Aralık-30 Aralık 2015 tarihleri arasında alınacaktır."

        (GC-

        03.12.2015 15:59:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler