Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER HAFTASI YEMEĞİ

        ADEM DURMAZ

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Korkuteli'de engelli vatandaşlara ve ailelerine yemek verdi.

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yoğun işleri nedeniyle katılamadığı yemek Korkuteli Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi pansiyonu yemekhanesinde gerçekleşti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekte, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, yemeğe katılanları kapıda karşıladı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu engelli insanların, ailelerin yaşadığı sıkıntıyı, yaşadığını belirterek, engellilerin, engelli ailelerin "gönüldaşları ve kader arkadaşları" olduğunu kaydederek, "Engelli vatandaşlarımızın için Korkuteli ilçe merkezinde kaldırımlarda ve yollarda rampaları yaptık. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak engelsiz bir hayat için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

        (AD)

        03.12.2015 16:07:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler