Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN BAKICI GENÇ FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilyurt Spor Kulübü tarafından düzenlenen yemek programına katılarak genç futbolcularla bir araya geldi.

        Bozüyük'te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinden Yeşilyurt Spor Kulübü tarafından yemek programı düzenlendi. Yeşilyurt Spor Kulübü yöneticilerinin daveti üzerine programa katılan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, genç sporcularla bir araya gelerek sohbet etti. Özel bir restoranda yapılan programa, Başkan Bakıcı'nın yanı sıra Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Fedai Turgut, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler, kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı. Sıcak, samimi ve neşeli sohbetlerin yapıldığı programda Kulüp Başkanı Turgut, Başkan Bakıcı'ya kulübe verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Bakıcı da, sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olduk. Elimizden gelen desteği verdik. İstiyoruz ki bizim Bozüyük'ümüzden de alt yapıdan iyi yetişmiş, milli futbolcu olmuş, büyük takımlarda oynayacak, hatta uluslararası başarılı futbolcular yetişsin. Böyle başarılı futbolcular yetiştirelim ki onlarda Bozüyük'ümüzün adını tüm Türkiye'ye duyursun ve bizi temsil etsinler" dedi.

        Programın sonunda genç futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bakıcı, başarılar diledi.

        (FSİ-KÇ)

        03.12.2015 16:09:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler