Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN TOLTAR MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi. Dilovası Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve birim müdürleri katıldı. Dilovası'ndaki mahalle muhtarıyla başkanlık toplantı salonunda bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi.

        Dilovası Belediyesi'nin yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Toltar, her mahalleye ayrım gözetmeksizin hizmet götürdüklerini ifade etti. Mahalle Muhtarlarına tek tek taleplerini ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, daha sonra yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı ve eksikliklerin giderilmesi için müdürlere talimatlar verdi.

        (DA-GY-Y)

        03.12.2015 16:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler