Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ ŞİMŞEK'TEN MUHTARLARA ZİYARET

        NEJDET ARMAĞAN

        MUŞ (İHA) - AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Ovası Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

        Ziyarette muhtarların sorunlarıyla ilgili bir konuşma yapan Muş Ovası Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevinç, sorunlarının çok olduğunu söyledi. Muhtarların bölge bölge sorunlarını aktaracağını ifade eden Hüseyin Sevinç, sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

        AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, hiçbir ayrım yapmadan sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Muhtarların sorunlarını dinlemek için derneği ziyaret ettiklerini dile getiren Mehmet Emin Şimşek; "Hiçbir ayrım yapmadan, hepinizin sıkıntılarına mutlaka çözüm bulacağız. Onun için buradayız. Muhtarlarımızla toplantılarımız devam edecek. Her muhtarımıza form vereceğiz ve formların bir örneği bende, bir örneği belediye başkanında, bir kopyası il genel meclisinde, bir kopyası sayın valimizde olacak ve formdaki sıkıntılara ortak çözüm bulacağız. Ben mühendisim ve sıkıntılarınızın çözümlerini çok iyi bilirim. Bu konuda Allah bize imkan verirse, 4 yıl içerisinde hep birlikte olacağız ve birlikte çalışacağız" dedi.

        HDP Muş milletvekillerine de seslenen Şimşek; "Muş'un sorunlarını çözmek bizlerin vazifesidir. Muş'un 3 tane vekili var. Seçim bitti ve üçümüz de Muş'un milletvekiliyiz. 413 bin insana ayrım yapmadan hizmet etmek vazifemizdir. Burada herkesin düşüncesi ayrı olabilir. Başkasının düşüncesi beni ilgilendirmez. Onun için ayrım yapmadan çalışacağız" diye konuştu.

        Muhtarlara teşekkür eden ve yeni bir yer sözü veren Şimşek, "Ben sizlere binlerce kez minnettarım. Çok şükür, bir ay önce yaptığımız seçim kazasız belasız geçti. Seçim bitti ama güçlü bir iktidar var. O güçlü iktidarın nimetlerini buraya getirmek için uğraşacağız. Hizmetimize ilk olarak muhtarlarımıza yeni bir yer yaparak başlayalım. Çünkü burası muhtarlarımız yetmiyor. Yeni ve büyük bir yer yaparak muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Bunun için arayışlarımız ve girişimlerimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

        Yapılan konuşmaların ardından, köy muhtarları bölge bölge ayrılarak Şimşek'le toplantı yaptı. Ziyarete Belediye Başkanı Feyat Asya ile İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

        (NA-MSA-Y)

        03.12.2015 16:14:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler