Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CİHANBEYLİ BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

        KONYA (İHA) - Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi kış mevsiminin gelmesi ile birlikte, vatandaşların mağdur olmaması için hazırlıklarını sürdürüyor.

        Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli'de kış şartlarının günlük hayatı etkilemeyeceğini, ekiplerin kışa hazır olduklarını söyledi.

        Cihanbeyli Belediyesi kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla gerekli hazırlıkları tamamladı. Araç filosu güçlendirilirken, olası kar ve buzlanma için de gerekli solisyon stoku oluşturuldu. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte araçların hazır hale gelmesi için çalışmaların tamamlandığını söyleyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Güçlenen araç filomuz ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stokumuzu hazırladık" dedi.

        Belediye ekiplerinin gece gündüz nöbet tutacaklarını belirten Başkan Kale, "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız" diye konuştu.

        (AH-Y)

        03.12.2015 16:16:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler