Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKCAN'DAN EVİ YANAN AİLEYE ZİYARET

        BURAK CAN TOKYÜREK

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan geçtiğimiz günlerde Seyfeler mahallesinde çıkan ev ve samanlık yangını sonrasında mağdur aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        Akyazı Seyfeler Mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında Demirel Ali Yolcu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Akyazı Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa ailemize yardımcı olacağız" dedi.

        Ali Yolcu'nun evinde çıkan yangın sonrasında tamamen yanan ev, samanlık, ardiye ve traktör ile ilgili üzüntüsünü dile getiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Allah'a çok şükr ki ailenizden hiç kimsenin canına bir şey olmadı. Kayıplarla ilgili Akyazı Belediyesi olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya ve gereken yardımı yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

        Başkan'ın ziyaretinden bir gün sonra yine Başkan'ın talimatı ile Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri bölgeye intikal etti. Yanan evden geri kalan kısım yıkılarak aynı yerde dolgu olarak kullanıldı. Yangında evi zarar gören Ali Yolcu ise, "Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan'a ziyaretlerinden ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kimse yangın tehlikesi yaşamaz kötü bir hadise yaşadık ama sağolsun Akyazı Belediyemiz, komşularımız ve dostlarımız yanımızda ve yaralarımız sarılıyor hamdolsun" dedi.

        (BCT)

        03.12.2015 16:17:29 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler