Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN TSO BAŞKANI ÇAKIR, OSBÜK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

        SERKAN ARAT

        BARTIN (İHA) - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) KOBİ Politikaları Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilerek Bartın ve iş aleminin temsilcisi oldu.

        Türkiye Ofis Mobilyaları Derneği (OMSİAD) Başkan Yardımcılığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'ne bağlı Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB) Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok görevini başarıyla sürdüren Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır'ın yeni görevi Bartın için gurur vesilesi oldu.

        "OSB'LER ÖNCÜ OLACAK"

        Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Son dönemlerde görülen sanayi üretimindeki artış OSB'lerde istihdam ve üretimdeki tesis sayılarına da yansımaktadır. Birbirini tamamlayan, birbirinin yan ürününü teşvik eden sanayicilerin bir arada üretim yapmalarıyla üretimde verimlilik ve kar artışının sağlamakla beraber OSB'ler ülkemizin kalkınmasında ve ekonomik gelişmesinde öncü rol üstlenmekte, yatırımcılara sağlanan uluslar arası standartlarda altyapı olanakları ile teşvik ve desteklerle de planlı sanayinin Anadolu'ya yayılmasını gerçekleştirmektedir" dedi.

        "BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİMİZ"

        2023 hedefleri için bütün güçle çalışıyoruz diyen Çakır, "21. Yüzyıla Türk damgasını vuracak Büyük Türkiye hayalimizin gerçekleşmesini amaçlayan 2023 ekonomik hedeflerine ulaşılmasında da en önemli rolü yine OSB'ler üstleneceklerdir. Bu hedeflere ulaşmak adına var gücümüzle koşmaya devam ediyoruz. OSBÜK ve OSB yöneticileri olarak bu görevlerin farkındayız ve el birliği ile bu yolda çalışacağız" şeklinde konuştu.

        "SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ"

        Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, "OSB'lerimizin sorunlarını paylaşmaya ve çözümü yönünde azami çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bütün OSB'leri OSBÜK çatısı altında el birliği ile hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isterim. Üstlendiğim görevin sorumluğu bilinciyle bölgemizdeki problemlerin çözümü konusunda elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğim" dedi.

        (SA)

        03.12.2015 16:18:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler