Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TAŞPINAR, 'HALK GÜNÜ'NDE HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, il başkanlığında her hafta düzenlenen 'Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

        AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nda her hafta Çarşamba günleri düzenlenen, ancak 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarından dolayı ara verilen 'Halk Günü' yeniden başladı. 'Halk Günü'nde vatandaşın sorunlarını dinleyen AK Parti İl Başkanı Taşpınar, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana halka hizmet ettiğini belirterek, vatandaşın sorun ve taleplerini ileteceği bir muhatap bulduklarında memnun olarak ayrıldıklarını ifade etti. AK Parti'nin halka hizmet için var olduğunu vurgulayan Taşpınar, "Biz AK Parti hükümeti olarak halkımıza hizmet için varız. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Halka hizmet, Hakka hizmettir. Gönül kapımız da makam kapımız da vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Vatandaş sorun, talep ve şikayetlerini birebir paylaşma fırsatı buluyor. Biz de taleplerin çözümü konusunda elimizden gelen imkanlar dahilinde yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

        AK Parti'ye oy veren ya da vermeyen tüm Mersinlilere teşekkür eden Taşpınar, "Seçilen milletvekillerimiz ve bizler Mersinlilerin hizmetkarı olacağız. Seçimlerde güzel bir sonuç elde ettik. 4 vekil ile mecliste temsil ediliyoruz. Mersin adına güzel çalışmalar yapacağız. Artık Mersin'in bir Başbakan Yardımcısı var. Mersinliler ülkeye ve davamıza sahip çıktı. Bunun kıymetini bileceğiz, vatandaşın bize güvenini hizmetlerle vefa olarak ödeyeceğiz. Halkla iç içe olmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız ne hissediyor, dertleri neler, talepleri neler, bunları daha rahat anlatabilsin, önünde hiç bir engel olmadan bana ulaşabilsinler diye halkla bir araya geliyorum. Bundan mutluluk duyuyorum. Talepler dile getiriliyor, dertler anlatılıyor veya bizim gözümüzden kaçan noktalara değiniliyor. Bu noktada vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sürekli halkla bir arada ve sorunları onlardan dinleyerek çözüm üretmekten yana olan birisi olarak bu toplantılarımıza önem veriyorum. Bizim amacımız vatandaşımızın dertleriyle dertlenmektir" ifadelerini kullandı.

        (KYM-Y)

        03.12.2015 16:19:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler