Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EĞRİÇAY KÖPRÜSÜNDE SONA GELİNDİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın batı ile bağlantısını sağlayacak olan ikinci köprü olan Eğriçay Köprüsü'nün yapım çalışmalarında sona gelindi.

        Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı devam eden Eğriçay köprüsünde çalışmalarında önemli bir mesafe kat edildi. 2014 yılının Mart ayında başlayan köprünün Aralık ayının sonunda trafiğe açılacağı bildirildi.

        Sümerevler mahallesindeki Karaali Durağı'nın bulunduğu bölgeye yapılan ve Adıyaman'ın batıyla bağlantısını sağlayacak olan ikinci köprü konumundaki Eğriçay Köprüsü, şehir ulaşımında önemli bir ulaşım kolaylığı sağlayacak.

        Yetkililerden alınan bilgiye göre, köprünün net açıklığının 100 metre, yerden yüksekliğinin 16 metre, genişliğinin ise 22 metre olduğu ve iki gidiş iki geliş olmak üzere 4 şeritten ibaret olduğu öğrenildi.

        (AHM)

        03.12.2015 16:29:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler