Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAŞEHİR'DE TOKİ HEYECANI

        NURETTİN DOĞAN

        MANİSA (İHA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nde (TOKİ) görevli bir heyet, Manisa'nın Alaşehir ilçesine gelerek Kaymakam Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde TOKİ yetkilileri, Alaşehir'de yapılması planlanan konutlar için Bilgin ve Karaçoban ile görüş alışverişinde bulundu.

        TOKİ yetkililerini makamında ağırlayan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir'in birinci derece deprem bölgesinde olduğunu, TOKİ evlerinin yapılması düşünülen Ilgın Mahallesi'nde zemin etüdünün çok iyi yapılması gerektiğini vurguladı. Karaçoban, "Mera arazisi olarak geçen bölgenin öncelikle mera konumundan da çıkarılması gerekir. Biz belediye olarak her türlü yapıcı çalışmaların içinde yer alacağız. Zemin etüdü, mera sorunun çözülmesi ve bunun gibi her türlü konuda belediyeye düşen görevleri yapmaya hazırız. Belediyede ilgili birimlerimizle bu konuları değerlendirip, yapılacak çalışmaların en verimli şekilde yapılmasını sağlayacağız." dedi.

        Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ise TOKİ evleri için talebin her gün arttığını belirterek, her talebi değerlendireceklerini söyledi. TOKİ evlerinin yapılacağı bölge ile ilgili belediye ve kaymakamlık olarak her türlü çalışmayı yapacaklarını aktaran Bilgin, "Amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ev sahibi yapabilmek. TOKİ ve belediyeden oluşacak teknik ekip önce zemin etüdü çalışmalarını yapacak daha sonra gerekli çalışmalara devam edilecek." diye konuştu.

        (ND-ÖND-Y)

        03.12.2015 16:31:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler