Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN TARHAN'DAN OKÇULARA MORAL ZİYARETİ

        MERSİN (İHA) - Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Samsun'da yapılacak olan Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları'na katılacak sporcuları son antrenmanlarında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

        Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları'nın son antrenmanını Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde tamamlayan Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü okçularına moral ziyaretinde bulundu. Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Tarhan, sporcuların müsabakalara sorunsuz ve rahat bir şekilde gidip gelebilmeleri için özel olarak minibüs tahsis etti.

        "İLK HEDEFİMİZ İLK 16'YA KALMAK"

        Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Başkanı ve aynı zaman da Okçuluk Antrenörü olan Aytekin Ataş, Samsun'daki yarışmalara uzun zamandır çalıştıklarını ifade ederek, "Çünkü bu yarışma bizler için çok büyük önem taşıyor. Hedefimiz 2016 yılında yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na en az bir sporcu gönderebilmek. Bu yarışmadaki ilk hedefimiz gerek bayanlar kategorisinde gerekse erkekler kategorisinde öncelikle ilk 16'ya kalmak. İlk 16'ya kalan sporcular sonrasında yapılacak yarışmaya davet edilecek ve burada yapılan yarışma sonrası ilk 8'e kalma mücadelesi verecek. İlk 4'e kalan sporcular ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda temsil etme şansı elde edecekler. Öncelikli hedefimiz, takım yarışmalarında bayan ve erkeklerde ilk 3'e girmek, bireysel sıralama sonucu da ilk 16'ya kalmak ve bu şekilde uzun zamandan beri arzu ettiğimiz başarılı günlere geri dönmek olacak" dedi.

        Yaklaşık üç aydır yarışmalara hazırlandıklarını kaydeden Ataş, "Hazırlık aşamasından bugüne dek Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'ın varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sıkıntı çektiğimiz konularda bizzat talimat vererek, sorunsuz bir şekilde antrenmanlarımızı yapmamızı sağladılar. Başkanımız Neşet Tarhan, Samsun yarışması öncesinde son akşam antrenmanın da sporcularımızı ziyaret ederek, onlara başarı dileklerini iletti. Başkanımıza bizleri onurlandırdığı, bizlere bir minibüs tahsis ederek sporcularımızın daha rahat bir şekilde gidip gelmelerini sağladıkları ve geleceğimiz olan gençlerimizi önemsedikleri için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (AH-KYM-Y)

        03.12.2015 16:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler