Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESENLİK PRATİK MARKETLERİN İLKİ MELEKBABA'YA AÇILDI

        MALATYA (İHA) - Esenlik Süpermarketler, pratik marketlerin ilkini Melekbaba Mahallesi'nde açtı. Pratik marketler ile hizmette çeşitlilik hedefleniyor.

        Esenlik Süpermarketleri, pratik marketlerin ilkini Melekbaba Mahallesi'ne açtı. Discount marketçiliğin son zamanlarda gelişen bir sistem olduğunu ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Tarz olarak süpermarketlerden farklı bir konsept olacak. Daha çok markalı ürünlerimizin satışını yaptığımız şubeler şeklinde dizayn ediliyor. Süpermarketçiliği başarılı bir şekilde yürüten şirketimiz, böyle bir konseptte de başarılı çalışmalar yapacaktır. Nüfusu gelişen bölgelerde, daha çok ara yerlerde süpermarketlere uzak bölgelere şube açılımlarımız devam edecek. Melekbaba şubesinden hemen sonra 10-15 gün içerisinde Sanayi Şubemizi de açmış olacağız. Çok katlı otoparkın altında üçüncü şubemizi tuttuk. Pratik marketler olarak Malatya'da belli bir hedefimiz var. Sepme yönetimi ile ilimizde belli bir noktaya ulaşarak, hem süpermarketler olarak hem de discount marketler olarak avantajlı bir konuma gelmiş olacağız. Pratik marketlerde yaklaşık bin ürün satışı sunuluyor ve bunlardan iki yüz tanesi kendi markamız. Bu alanda da başarılı bir konuma geleceğiz. Çünkü marketlerimizi destekleyen birimlerimiz var. Malatya'da bir konuma geldikten sonra bölgeye de açılmış olacağız" dedi.

        Malatyalıların destekleri ile güzel projelere imza atacaklarını ifade eden Boyraz, bölgesel bir marka olma yolunda ilerlediklerini belirtti. Boyraz, "Şubelerimizi açacağımız alanların doğru noktalar olması için uğraşlarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Melekbaba şubemizin olduğu nokta da çok doğru bir nokta. Halkımızın sahiplenme duygusu eklenince daha da önemli bir konuma geliyor. Süper marketlerimizin etrafında pratik marketler açmış olacağız. Çok profesyonel bir iş ortaya çıktı. Bu projede emeği geçen çalışma arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

        Melekbaba şubesinde ilk alışverişi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Esenlik Genel Müdür yardımcıları Mesut Bokurt, Yusuf Orhan, Kadir Çelik, Erhan Soylu, Esenlik birim müdürleri, şefleri, tedarikçi firma temsilcileri ve bölge halkı yaptı.

        (ZIG-SD-Y)

        03.12.2015 16:40:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler