Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHZADELER'DEN KAVŞAĞA ESTETİK DOKUNUŞ

        MANİSA (İHA) - Yaptığı çalışmalarla vatandaşların büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, Manisa Lisesi Kavşağında peyzaj çalışması yaptı.

        Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışması ile yeni bir görünüme kavuştu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin titiz çalışması sonucunda yapılan peyzaj çalışması geçtiğimiz gün tamamlandı. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı. Şehzadeler'de bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadelerimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Manisa Lisesi Kavşağı'nda Park ve Bahçeler Müdürlümüze bağlı ekiplerimiz yaptığı çalışmayla o bölgeyi daha güzel bir görünüme kavuşturdu. Ekiplerimizin yaptığı çalışmada organik bitki ayraçları kullanılarak yapılan peyzaj çalışmasının estetik bir görünüm alması sağlandı. 150 metre peyzaj ayracının kullanıldığı kavşakta, 1950 adet beyaz kasımpatı, 270 adet kırmızı kasımpatı, 800 adet pembe kasımpatı,230 adet turuncu kasımpatı, 600 adet mor sıklamen, 1800 adet hercai menekşe olmak üzere toplamda 5650 adet mevsimlik yükselmeyen dekoratif çiçek kullanıldı. Bu çiçeklerle 300 metrekarelik alana 'Şehzadeler Belediyesi 2015' yazıldı. Yine alanın tamamında 150 metrekare hazır çim serimi ve 24 adet led lamba ile güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Şehzadeler ilçemizde bu tür çalışmalarımız devam edecek. Dün akşam saatlerde çalışmanın tamamlanması ile belediyemizin resmi sosyal medya hesabından vatandaşlarımızla paylaştığımız fotoğraflar kısa sürede ilçede büyük bir hızla yayıldı. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde yapılan paylaşıma 21 binin üzerinde erişimin olduğunu ve 25 kişi üzerinden toplamda 687 paylaşım olduğunu gördük. Sosyal medya üzerinde çok olumlu mesajlar aldık. Bu konuda bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (AY-Y)

        03.12.2015 16:41:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler