Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNDÜZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        BALIKESİR (İHA) - CHP Edremit ilçe teşkilatından seçim heyecanı devam ediyor. Yapılacak seçimler öncesinde adaylar bir bir adaylıklarını açıklıyor. Son olarak Ali Nabi Gündüz ilçe kongresinde başkan adayı olacağını yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.

        Edremit CHP İlçe Teşkilatı Binası önünde partililerin de desteği ile bir basın açıklaması yapan Ali Nabi Gündüz "6 Aralık'ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Kongremizde, ilçe başkan adaylığımı kamu oyuna ve siz değerli partililerimize açıklamak amacıyla düzenlediğimiz toplantımıza katılımınız ile beni ve çalışma arkadaşlarımı onurlandırdığınız için sevgi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Gündüz "Edremit Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Örgütü olarak yegane görevimiz, yapacağımız çalışmalar ile, partimizi toplumda çekim merkezi haline getirmek olacaktır. İlk seçimlerde oylarımızı hem sayısal, hem de oransal olarak fazlası ile artırmaktır" dedi. Örgütsel barışın ve dayanışma, parti içi demokrasiyle sağlanacağının altını çizen Gündüz "Bütün, siz değerli partililerimizin desteğini samimiyet ile bekliyoruz." Dedi.

        (EME)

        03.12.2015 16:42:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler