Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MURADİYE SOSYAL TESİSLERİ HALK KONSERİNE HAZIRLANIYOR

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Muradiye Mahallesinde faaliyete geçen Muradiye Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundular. Kadıoğlu, birçok faaliyeti içerisinde barındıracak olan Muradiye Sosyal Tesisleri'nde önümüzdeki aylarda geniş katılımlı halk konserleri ve kadınlar matinesi düzenleneceğinin müjdesini verdi.

        Muradiye Sosyal Tesisleri'nde yaptıkları incelemelerin ardından bir açıklama yapan Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, "Muradiye Sosyal Tesislerimizde, Muradiye ve çevresine hizmet vermeye başladık. Tesislerimiz bünyesinde bulunan bin kişi kapasiteli düğün salonumuzda vatandaşlarımızın mutlu günlerine şahitlik ediyoruz. Bunun yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde, tesislerimizde bayanlarımıza yönelik çeşitli kurslar açtık. Muradiyeli bayanlarımız bu kurslara katılarak el emeklerini geliştirme fırsatı buluyorlar. İlk etapta açılan Bilgisayar, Aşçılık ve İngilizce kurslarımıza başvuru sayısı şu an itibariyle 400'ü buldu. Ayrıca tesislerimiz bünyesinde bir kreş açtık. Kurslara gelen bayanlarımız çocuklarını da yanlarında getirerek, içleri rahat bir şekilde kurslarda eğitimlerini alıyorlar." dedi.

        Muradiye Sosyal Tesisleri bünyesinde açılan spor salonu ile ilgili de bilgi veren Kadıoğlu, "Tesislerimiz bünyesinde açtığımız spor salonumuzda Salı ve Perşembe günleri bayanlarımıza, diğer günlerde baylara, spor hocalarımız eşliğinde sağlıklı spor yapma imkânı sunduk. Yeni faaliyete geçmesine rağmen şimdiden başvuru sayısı 100'ü geçmiş durumda" şeklinde konuştu.

        BAYANLAR MATİNESİ VE HALK KONSERLERİ DÜZENLENECEK

        Muradiye Sosyal Tesisleri Düğün Salonu'nda birçok etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Kadıoğlu, bayanlara yönelik etkinliklere ağırlık verileceğinin altını da çizerek, "Yaptığımız incelemelerde, düğün salonumuzda bazı eksiklerin olduğunu belirledik. Bütün eksikler giderildikten sonra halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak, halkımızın stres atmasını sağlamak amacıyla sosyal etkinliklere önem veriyoruz. Bu amaçla düğün salonumuzda bütün halkımıza açık çeşitli sanatçılarımızın katılacağı halk konserleri ve ayrıca bayanlar matinesi düzenlemeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalara da başladık" dedi.

        (SC-Y)

        03.12.2015 16:49:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler