Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOLDA MAHSUR KALAN ARAÇLARIN İMDADINA AFAD YETİŞTİ

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan araçların imdadına, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yetişti.

        Kastamonu'da sabah saatlerinden itibaren etkisini giderek arttıran kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç, yolda mahsur kaldı. Bu kapsamda Kastamonu'da merkeze bağlı Akdoğan Köyü'nden Obrucak Barajı şantiyesine gitmeye çalışan araçlar, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan işçiler, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine işçilerin yardımına giden Kastamonu AFAD ekipleri, kısa sürede yolda mahsur kalan işçilerin yardımına koştu. Olay yerine intikal eden Kastamonu AFAD ekipleri, mahsur kalan araçları ve işçileri kurtardı. Soğuktan yoğun bir şekilde etkilenen işçiler, kendilerini kurtaran AFAD ekiplerine teşekkür etti.

        (Vİ-OA-Y)

        03.12.2015 16:50:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler