Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZ FENERİ DERNEĞİ, TÜRKMENDAĞI'NA UN GÖTÜRECEK

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şubesi tarafından Türkmendağı'ndaki Türkmenlerin un isteğine sessiz kalmayarak Kastamonu'dan acil un gönderecek.

        Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Halit Bitkin, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında, Anadolu halkının sürekli yanında olan 1071 Malazgirt Savaşından itibaren bu güne kadar Müslüman Türk Yurdu olarak kalan, ancak bu günlerde uluslararası emperyalist güçlere karşı vatanlarını savunan dindaş ve soydaş kardeşlerine zor zamanlarında Kastamonulular olarak yanlarında yer aldıklarını belirterek, "Bu amaçla Türkmen bölgesindeki acil insani yardımlar belirlenmiştir. Deniz Feneri Kastamonu Temsilciliği olarak dualarımızla beraber kardeşlerimize un yardımı kampanyası yaptık ve Pazartesi günü bir TIR 500 çuval un gönderiyoruz. Bu hayırlı hizmette Kastamonu halkının da desteğinin kardeşlerimizin yanında olduğunu biliyor ve desteklerini bekliyoruz. Bir çuval un bedeli 60 TL'dir. Ben de varım, benim de katkım olsun diyen hayırseverler telefonla beni aradıklarında hayırları adreslerinden makbuz karşılığı veya POS cihazı getirilerek kredi kartı ile hayırlarını gerçekleştirebilirler. Bayırbucak Türkmenleri adına yardımlarınız için teşekkür ederiz. Rabbimiz hayrınızı kabul buyursun"

        (Vİ-OA-Y)

        03.12.2015 16:54:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler