Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDREMİT'TE DÜNYA ENGELİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

        EMRAH ELMAS

        BALIKESİR (İHA) - 3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Edremit'te özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde etkinlikler düzenlendi.

        3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Edremit'te faaliyetlerini sürdüren özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde etkinlik düzenledi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, engelli öğrenciler ve ailelerinin katıldığı etkinlikte konuşan Kurum Müdürü Emine Çakır, 3 Aralık'ın kutlanan bir gün değil, farkındalık oluşturan, bir gün olduğunu belirterek, "Engelliler, sokağa çıkabilmeli, toplumla diyalog kurabilmeli, işine, okuluna gidebilmeli, kısacası hayatın her alanında var olmalı. Bu doğrultuda engellilerimizin sokağa çıkabilmesi için ilçemizde son yıllarda yapılan fiziki düzenlemelerin engellilere uygun olduğunu görüyoruz. Böyle uygulamaların daha da yaygınlaşması dileği ile Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından engelli öğrencilerin gösterileri sergilendi. Program sonunda Kaymakam Sırmalı ve beraberindekiler özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini dolaşarak yetkililerden bilgi aldılar.

        (EME)

        03.12.2015 16:56:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler