Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EN ÇOK ARTIŞ GAZİANTEP, ADIYAMAN, KİLİS BÖLGESİNDE OLDU

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - TÜİK verilerini göre, aylık en yüksek artışın Gaziantep, Adıyaman, Kilis bölgesinde gerçekleştiği belirtildi.

        TÜİK Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstatistiki Bölge Birim Sınıflaması (İBBS) 2. Düzey'de bulunan 26 bölgeden biri olan, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis illerinden oluşan TRC1 bölgesinde Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) 2015 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,61 oranında artış gerçekleşti. Aynı verilere göre TÜFE'nin bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 8,71, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,42 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,13 oranında artış gerçekleştiği bildirildi.

        TRC1 Bölgesi, 26 bölge içinde bir önceki aya göre (aylık) en çok artış gösteren 1. bölge, on iki aylık ortalamalara göre değişimde en çok artış gösteren 3. bölge oldu.

        (MAD-SD-Y)

        03.12.2015 16:57:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler