Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZEL ÖĞRENCİLER 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

        Kent merkezinde faaliyet gösteren Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler de, Göl Düğün Salonu'nda okul tarafından düzenlenen programda günlerini kutladı.

        Etkinlikte, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından özel öğrenciler hazırladıkları gösterilerle maharetlerini gözler önüne serdi. Programda, bir öğrenci İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını, bir başka öğrenci de kardeşlik şiirini ezbere okudu. Sıla gecesi bölümünde darbuka ve def çalarak çiğ köfte yoğuran öğrenciler, beğeniyle izlendi. Programda, bayan öğretmenler de bir şarkıyı işaret diliyle okudu. Efe gösterileri, çeşitli animasyonlarla süren programda, canlı müzik bölümünde ise müzik öğretmenleri sahnede katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Öğrenciler, hareketli parçalar da ise sahneye çıkarak oynadı ve coşku dolu anlar yaşadı.

        Programa, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube ve okul müdürleri, daire amirleri, öğrenci velileri katıldı.

        (ARÖ-AH-Y)

        03.12.2015 16:59:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler