Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ACAR ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGELLİ VATANDAŞLARINI UNUTMADI

        - DİNAR BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR ENGELLİLER GÜNÜNDE ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ DERT VE SIKINTILARINI DİNLEDİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : ÇAĞRI KAYA

        KAMERA : ÇAĞRI KAYA

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret etti.

        Başkan Acar ve beraberinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek'i, Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt ve Dernek yönetim kurulu üyesi Erkan Kırtaş karşıladı. Dernek başkanlık makamında ağırlanan Başkan Acar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile yaptığı konuşmada "Engelli vatandaşlarımızı unutmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Derneğe yapılan ziyaret akabinde Başkan Acar, Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte Öncü İletişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

        Başkan Saffet Acar'ı rehabilitasyon binası girişinde Öncü İletişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Oğuz Han Tortop, eğitmenler, öğrenci ve velileri çiçekle karşıladı. Başkan Acar, yaptığı ziyarette günün önem ve anlamına binaen kısa bir konuşa gerçekleştirdi. Acar daha sonra öğrenciler ile sohbet etti. Öncü İletişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Oğuz Han Tortop, Başkan Acar'a ve beraberinde bulunan heyete bina hakkında bilgi verdi. Alınan bilgiye göre, Öncü İletişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezin de; ilçe merkezinden ve köylerinden gelen toplam 200 öğrencinin olduğu, 12 eğitmenin görev yaptığı, 5 personelin hizmet verdiği ve binanın 13 eğitim bölümünden oluştuğu öğrenildi.

        Kurucu Müdür Oğuz Han Tortop refakatinde Belediye Başkanı Saffet Acar ve beraberinde bulunan heyete binada yer alan eğitim bölümleri sırasıyla gezdirilerek tanıtımı yapıldı. Ziyarette son olarak ise binanın alt kısmında bulunan fizik tedavi odasının tanıtımı yapıldı. Bölümlere yapılan ziyaret esnasında Başkan Saffet Acar, eğitim odalarında ders gören öğrenciler ile sohbet ederek, öğrenmiş oldukları aktiviteler hakkında sorular sordu. Yapılan ziyaret sonrasında Kurucu Müdür Oğuz Han Tortop, yapılan ziyaret, şahsı ve makamı adına engellilere yapılan yardımlardan dolayı Başkan Saffet Acar'a teşekkür etti.

        (ÇK-GC-

        03.12.2015 17:03:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler