Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DEN KORKUT'A ZİYARET

        ERZURUM (İHA) - Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, beraberinde il yönetimiyle birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler. İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, yönetim olarak nezaket ziyareti yaptıklarını söyledi. Başkan Ali Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "İl başkanımız ve il yönetimimizi ağırlamaktan memnuniyet duydum" dedi.

        Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, beraberinde İl Yönetimi olmak üzere Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Fatih Yeşilyurt, il yönetimi olarak seçim sonrası nezaket ziyareti yaptıklarını ifade etti. İl Başkanı Yeşilyurt, "Seçim sürecinde yorucu, sitresli ancak güzel bir çalışma yaptık. Teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, tüm arkadaşlarımıza teşekkür ziyareti yapıyoruz. Başkanımızın çayını içtik, o da bize çalışmalarını anlattı" dedi.

        Ali Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Korkut, "İl Başkanımız Fatih Yeşilyurt ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ziyarette belediye çalışmalarımız hakkında da bilgilendirme yaptık" şeklinde konuştu.

        (ERZ-AA-Y)

        03.12.2015 17:05:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler