Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKKAYA'DAN ENGELLİ DERNEKLERİNE ZİYARET

        CEMAL FİLİZ

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Akşehir'de faaliyet gösteren engelli derneklerini ziyaret etti.

        Başkan Akkaya, ilk ziyaretini Cumhuriyet Meydanı'ndaki Yeni Belediye Sarayı'nda bulunan kısa adı AKBİRSEN olan Akşehir Bedensel ve İşitme Engellilerini Koruma Derneği'ne yaptı. Başkan Akkaya'nın ziyaretine eşi Ayşegül Akkaya ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Aysun Kantarcı'da eşlik etti.

        Dernek Başkanı Hayri Üzüm'den dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Akkaya, "Bütün engelli vatandaşlarımızın kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sağlamak, hepimizin en büyük hedefi olmalıdır. Akşehir Belediyesi olarak bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürebilmesi ve sosyal hayata daha rahat katılabilmeleri amacıyla kısa süre sonra hizmete başlayacak olan Selçuklu Anadolu Lisesi yanındaki 'Engelsiz Park' projemiz ile tüm engelli hemşehrilerimiz kültürel faaliyetlerine imkân bulabileceği gibi çeşitli yürüyüş ve spor imkanları yapabilecekleri bir parka kavuşmuş olacaklar. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada tüm engelli vatandaşlarımıza olan desteğimizi artırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

        Başkan Akkaya ve beraberindekiler daha sonra aynı binadaki kısa adı AKŞENDER olan Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdilkadir Susam'dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Akkaya; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayarak yakın zamanda hizmete girecek olan Akşehir Belediyesi Engelsiz Park hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.

        (CF-AH-Y)

        03.12.2015 17:04:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler