Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAŞEHİR'DE ÇALIŞMALAR SON HIZ DEVAM EDİYOR

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

        Alaşehir Belediyesi ilçede bulunan otobüs terminalinin bozuk olan zeminlerinde asfalt kaplama çalışması yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen otobüs terminalinde aşınmalardan oluşan bozuk zemine asfalt kaplama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışmayı kısa sürede tamamlayarak terminalde oluşabilecek trafik aksamasının da önüne geçmiş olacak.

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahallelerde sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

        Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda merkez Kurtuluş Mahallesi ile Kavaklıdere Mahallesinde parke döşenmiş olan yollarda oluşan bozuklukları onaran ekipler aynı zamanda Evrenli Mahallesinin mezar yolunda zemin iyileştirme ve mıcırlama çalışmalarını sürdürerek olumsuz hava koşullarında oluşabilecek ulaşım aksaklıklarının önüne geçmeyi hedefliyor.

        (SC-Y)

        03.12.2015 17:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler