Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR'DE ASAYİŞ UYGULAMALARI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de son bir haftada Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen devriye hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

        Emniyetten yapılan açıklamada, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda, "Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçu şüphelisi 17 kişinin yakalandığı, yakalanan şahısların üzerinden 37 gram bonzai, 3 adet uyuşturucu hap elde edildiği belirtildi. Ekiplerin olaylara müdahalesinde 1 adet av tüfeği, 4 adet kuru sıkı tabanca ile bu silahlara ait 47 fişek, 2 adet bıçak ve 2 adet çalıntı otomobil ile 2 adet çalıntı motosiklet yakalandığı kaydedildi. Olaylarda yakalanan 12 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı ifade edilirken, sürdürülen çalışmalarda yoklama kaçağı 8 kişi ve 4 kayıp şahıs olmak üzere toplam 31 aranan şahsın yakalandığı bildirildi.

        Öte yandan 8 adet aracın, çeşitli suçlardan işlem yapılmak üzere trafik ekiplerine teslim edildiği, 9 adet hacizli/yakalamalı araç ile alkol satış saatine uymayan 1 işyerine idari yaptırım işlemi uygulandığı da ifade edildi.

        Son bir haftada yapılan uygulamalarda ise, bin 661 şahıs ve 324 araç hakkında GBT sorgusu ve çeşitli suçlardan toplam 60 kişiye adli işlem yapıldığı öğrenildi.

        Emniyet yetkilileri, Eskişehir'in huzur ve güvenliği için çalışmaların devam edeceğini hatırlattı.

        (İHA-KÇ)

        03.12.2015 17:22:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler