Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAMEP BAŞKANI NAZMİ ÖZKOYUNCU:

        - "KİMSE EMELİNE ULAŞAMAYACAK"

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Alman ARD kanalı muhabiri Meyser Tuncay'ın sorularını yanıtladı. Özkyuncu, "Kimse emeline ulaşamayacak" dedi.

        Röportaj öncesinde Gaziantep Medya Platformu (GAMEP)'nun çalışmalarından ve çizgisinden bahseden GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Alman ARD kanalı muhabirlerinin Gaziantep'te DAEŞ terör örgütünün bürosunun bulunduğu yönündeki iddialar ile ilgili sorularına cevap verdi. Özkoyuncu, Türkiye ve dünya gündemi ile son zamanlarda bazı kara propagandalar ile Gaziantep'in adını karalamaya çalışıldığını belirterek, "Gaziantep'imiz hakında çıkan bu tür haberleri Türkiye'nin en güçlü Emniyet Müdürlüklerinden biri olan Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüz en ince ayrıntısına kadar araştırıyor" dedi.

        "GAZİANTEP'İ LEKEMELEYE ÇALIŞIYORLAR"

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün işlerini çok sıkı yaptıklarını da ifade eden Özkoyuncu, kimsenin emeline ulaşamayacağını ifade etti. Özkoyuncu, "ilimiz hakkında çıkan bu tür asparagas haberler bizleri çok üzüyor. İlimizin DAEŞ gibi bir terör örgütünü içinde barındıracağını düşünmüyorum. Gaziantep böyle bir şehir değildir. Bu haberlerin çıkmasındaki tek konu Gaziantep'in geçiş güzergahında olmasıdır. Şanlıurfa Suruç ilçesindeki ve Ankara'daki patlama ve yüzlerce canın katledilmesi olayı, Fransa'daki, Amerika'daki patlama olaylarının altından bir şekilde Gaziantep ilinin adının geçmesi, Gaziantep ilimizin DAEŞ terör örgütünü içinde barındırıyor anlamına hiçbir zaman gelmemelidir" dedi. Gelişen ve büyüyen Türkiye'ye zarar vermek amacıyla bu tür 'asparagas haberler' yapıldığını belirten Özkoyuncu, "Ne büyük Türkiye'yi ne de markalar şehri tarih başkenti Gaziantep'i bu tür haberlerle bölüp parçalayıp istediklerine kimse ulaşamayacak. Kimse şunu unutmasın ki Türkiye artık eski herkesin bildiği Türkiye değildir. Türkiye artık yeni, kendi ayakları üzerinde durabilen ve hiçbir kimseye eyvallah etmeyen bir Türkiye'dir. Kimse her konuda dünyanın en büyük ülkesi olan gelişen büyüyen Türkiye'yi bu tür olaylarla bölüp paçalayamayacak ve amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar" dedi.

        Gündemle alakalı birçok soruya açıklık getiren GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Türkiye'nin gözdesi, Markalar şehri Gaziantep'in bu tür haberlerle anılmasını doğru bulmadığının altını çizdi.

        (Sİ-SD-Y)

        03.12.2015 17:28:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler