Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'DE SERTAN OCAKÇI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        VEDAT KILIÇ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi CHP Teşkilatı'nın 6 Aralık günü yapılacak kongresi öncesi Belediye Meclis Üyesi Şerif Sertan Ocakçı adaylığını açıkladı.

        CHP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının 6 Aralık Pazar günü yapılacak kongresinde Yaşar Balcı'nın ardından Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyelerinden Mimar Şerif Sertan Ocakçı'da parti binasında basın toplantısı düzenleyerek adaylığını ilan etti.

        CHP'nin mevcut ilçe başkanı Hayrettin Kartal basın toplantısında veda konuşması yaparak Sertan Ocakçı'ya başarılar diledi.

        Öz geçmişi hakkında bilgi vererek açıklamasına başlayan Sertan Ocakçı ise CHP'de barış ve dayanışmayı sağlayacağına söz verdiğini söyledi.

        Ocakçı konuşmasında " 1973 yılında Kdz Ereğli'de doğdum. Doğduğum ev şu anda kullandığım büro. Anılara ve tarihe değer veren bir adamım. İlk ve orta öğrenimini Ereğli'de üniversiteyi ise Doğu Akdeniz Mimarlık Fakültesi'nde okudum. Öğrencilik yıllarında aileme katkı bulunmak için farklı işlerde çalıştım. Ben müzisyenim aynı zamanda. Mimarlar Odası Başkanlığına seçildim. Seçildiğimde en genç mimarlar odası başkanıydım. Üç dönem mimarlar odası başkanlığına seçildim ve 30 Mart'ta belediye meclis üyesi olabilmek için Mimarlar Odası'ndaki görevimi bıraktım. Bu adaylığım ile Ereğli'nin tamamına hizmete talibim. Bu kente borcumuzu hizmet ederek ödeyeceğimizin farkındayız. Çıktığımız bu yolda partililerimizden, eski ve yeni yöneticilerimizden, partimizin meclis üyelerinden, CHP'nin her kesiminden kabul görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bizler CHP'nin başarı çıtasını gençliğimizle, enerjimizle ulaşabileceğimiz en yüksek yere taşımayı düşünüyoruz. Kaybettiklerimizi geri almak istiyoruz. Fakat biliyoruz ki geri almak istediğimiz değerler ancak çok çalışarak olur. Bunun da farkındayız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu partinin neferi olmak istiyoruz. Hamalı olmak istiyoruz. Görev almak istiyoruz. Çünkü biz bu partiyi bir yere taşıyabilmek istiyoruz. Bir yerlere enerjimiz, gençliğimiz, bilgimiz ve birikimimizle bir şeyler yapabilmek istiyoruz. Ereğli'nin 93 köyü, 3 beldesinde, kent merkezinde dertlilere derman, sorunlara çözüm olmak istiyoruz. Bunu kendimize amaç ediniyoruz. Bu birlikteliğin yarattığı enerjinin örgütümüzün sorunlarına çözüm olacağının farkındayız, buna inanıyor ve çözüm biz olmak istiyoruz. Bu anlattıklarımın ışığında samimiyetle, tüm kalbimle söz veriyoruz. Ben ve arkadaşlarım birliği sağlayacağımıza, emeği yücelteceğimize, dayanışma içinde çalışkan olacağımıza söz veriyoruz. Biz bu partiye her katkıyı sağlayanlara teşekkür edip onurlandıracağımıza söz veriyoruz. Biz herkese sıcak ve samimi olacağımıza, ayrımcılık yapmayacağımıza, kavga sebeplerini tek tek ortadan kaldıracağımıza söz veriyoruz. Tüm partililerimize adım adım yaklaşacağımıza, her eli tutacağımıza, tuttuğumuz her eli sıkı sıkı tutacağımıza söz veriyoruz. Barış içinde bir CHP, dayanışma içinde bir CHP ve birbirine güvenen bir CHP inşa edeceğimize de söz veriyoruz. Söz verdiğimiz bir şey daha var. Arkadaşlarımızla beraber Atatürk'ün iki büyük eserim dediği cumhuriyetimiz ve partimize sahip çıkacağımıza da söz veriyoruz" dedi.

        Ocakçı'nın basın toplantısına kalabalık bir parti topluluğu katıldı.

        (VK-OA-Y)

        03.12.2015 17:32:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler