Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRAFİK EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

        MALATYA (İHA) - Malatya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan trafik tedbirlerinin yanında eğitim faaliyetleri de düzenleniyor.

        Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından eğitim faaliyetleri de düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Barbaros İlkokulu-Ortaokulu, Pinokyo Anaokulu, Ayyıldız Anaokulu ve Kalem Ağaç Anaokulu öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Eğitimlerde öğrenci servislerine binme ve inme kuralları, kaldırımdan yürüme, karşıdan karşıya güvenli geçiş, emniyet kemeri ve çocuk koltuğu kullanımı konuları anlatıldı. Düzenlenen eğitimlere 577 öğrenci katıldı.

        Ayrıca resmi kurumlarda araç sürücüsü olarak görev yapmakta olan personele yönelikte eğitim düzenlendi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde düzenlenen eğitimlere toplam 27 personel katıldı. Eğitimlerde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla uyulması gereken kurallar, emniyet kemeri kullanımı, trafik işaret ve levhalarına uymanın önemi, hız, takip mesafesi, duraklama ve park etme kuralları anlatıldı.

        (ZIG-SD-Y)

        03.12.2015 17:33:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler