Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ YAZAR ALİ HAYDAR KOYUN 'SEVGİNİN GÜCÜ' ADLI KİTABINI TANITTI

        BARIŞ TÜREL

        MALATYA (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Malatyalı aktivist ve yazar Ali Haydar Koyun 'Sevginin Gücü' adlı kitabının tanıtımını yaptı.

        Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen bir etkinlikle öykü ve denemelerden oluşan 'Sevginin Gücü' adlı çıkardığı son kitabını tanıtan engelli aktivist ve yazar Ali haydar koyun etkinliğe katılan vatandaşlara da kitabını imzalayarak hediye etti. Malatya Park'ta düzenlen kitap tanıtımı ve imza gününe Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Ali Haydar Koyun, 'Sevginin Gücü' kitabında engellilerin toplumda kabul görmesini ve yaşadıkları sıkıntıları anlattığını ifade ederek, kitabı da ölen babasına ithaf ettiğini söyledi. Bir engelli vatandaş olarak engelsiz bir hayat için çok mücadele verdiğini belirten Ali Haydar Koyun, "Bireysel olarak verdiğim mücadelemi bundan sonra gazete köşe yazılarında ve kitap çalışmalarında sürdürmeye gayret edeceğim. 'Sevginin Gücü' adlı kitabım öykü ve denemelerden oluşuyor. Bu kitabı okuduğunuzda yeri geldiğinde duygulanacaksınız, hüzünleneceksiniz, yeri geldiğinde ise sevinecek ve mutlu olacaksınız. Öyküleri yüreğinizde hissedebildiyseniz ve bu duyguları yakalayabildiyseniz siz hala koca yürekli bir insanınız demektir. Her öyküde aslında kendinizden bir şeyler bulacağınıza ve yaşamınıza yepyeni bir soluk getireceğine inandığım "Sevginin Gücü' kitabı sizi derinden etkileyecektir. Amacım bu tolumun içinde engellilerinde yaşadığını, onlarında üzülerek ağlayabildiklerini, kısacası onlarında etten kemikten canlı bir insan olduklarını görmenize katkı sunmaktır" şeklinde konuştu.

        Ali Haydar Koyun konuşmasının ardından kitabın tanıtım ve imza gününe katılan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş'a kitabını imzalayarak hediye etti.

        (BT-SD-Y)

        03.12.2015 17:53:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler