Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOÇER TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

        GAZİANTEP (İHA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ile birlikte Akasya Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

        Taksi durağında esnaf ile sohbet eden Milletvekil Koçer, esnafın sorunlarını dinledi. Koçer, Gaziantep'te hayata geçen yatırımlarla bölgede ticaret hacminin büyük ölçüde artacağını buna mukabil esnafın daha da rahatlayacağını söyledi. Gaziantep'te taksici esnafının çalışma şartlarını ve memnuniyetini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını da kaydeden Koçer, başarı, helal ve bol kazanç dileyerek, taşıdıkları her yolcunun canını emanet ettiği taksicilere özverili çalışmaları için teşekkür etti. Eskiyen ve yetersiz durakların yerini modern, estetik görünümlü yeni duraklara bırakması için üzerlerine düşeni yapacaklarını belirten Koçer, "Duraklar büyük ölçüde esnafımızın ihtiyaçlarına cevap verecek niteliğe kavuşturuluyor.Büyükşehir Belediyemizin yeni ve modern durak projesi taksici esnafımız için benim de desteklediğim bir projedir.Esnafın her türlü ihtiyacını karşılaması açısından zengin donanıma sahip durakların yaygınlaşması hizmet kalitesini de artıracaktır" diye konuştu.

        Durak çalışanlarının çay ikramıyla gerçekleşen sohbette sektör sorunlarının yanı sıra esnafın gözünden memleket meseleleri de masaya yatırıldı.

        (Sİ-SD-Y)

        03.12.2015 17:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler