Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELİLER GÜNÜNDE GAZİLER UNUTULMADI

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Dünya Engelliler günü dolayısıyla Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazileri ziyaret ettiler.

        İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı Muş Varto'da teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanan ve halen tedavisi devam eden Uzman Jandarma Çavuş Ertuğrul Demir ile Şırnak Beytüşşebap'ta teröristlerin döşediği mayın patlaması sonucu bir gözünü kaybeden ve gördüğü tedaviler sonucunda 7 ay önce ikinci gözünü 'de kaybeden Malul Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Abdullah Demir'i evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Albay Topçu gazilere acil şifalar dileyerek kapılarının her zaman açık olduğunu, herhangi bir sıkıntı anında bir telefonun yeterli olacağını ve daima emirlerini beklediklerini belirtti.

        Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Kumartaşlı ise "Komutanlarımızdan Allah razı olsun her zaman bizlerin yanında oluyorlar. Herhangi bir sıkıntımız olduğunda komutanlarımız hep yanımızda oluyorlar" dedi.

        (HK-GC

        03.12.2015 18:12:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler