Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLER GÜNÜ'DE ÖDÜLLÜ KUTLAMA

        ŞANLIURFA (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), Şanlıurfa İl Müdürlüğü, bünyesine çalışan engelli personellerini, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ödüllendirdi.

        Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğünde yapılan etkinlikte Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu, birimleri dolaşarak engelli personelin günü kutlayarak, hediyelerini dağıttı. Engelli personellerle sohbet ederek, sorunlarını da dinleyen Eroğlu, engelli olmanın asla bir kusur olmadığına işaret ederek, "Asıl kusur, onları göz ardı etmek ve yok saymaktır" dedi. Engelli çalışanların, çalışkan ve gayretli olduğunu belirterek öven İl Müdürü Eroğlu, "Bedensel, zihinsel farklılıklarımızı engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebiliriz. O pencereleri sonuna kadar açıp, başka hayatların havasını da cesaretle soluyabilirsek, aramızdaki tüm engelleri aşarız. İşlerini yaparken hiçbir engel tanımadan çalışan bu arkadaşlarımızın, gününü kutluyorum" diye konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        03.12.2015 18:14:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler