Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİCLE EDAŞ, 'DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NÜ UNUTMADI

        DİYARBAKIR (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü uluslararası düzeyde kutlanırken, bölgenin enerji şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) engelli çalışanlarını unutmayarak, onlara güzel bir jest yaptı. Düzenlenen törende şirket yöneticileri ile engelli personel bir araya geldi, engelli personele hediyeler verildi.

        Dünya Engelliler Günü Dicle EDAŞ'ın Genel Müdürlüğü'nün bulunduğu Diyarbakır'ın yanı sıra dağıtım hizmeti verdiği Batman, Mardin ve Siirt'te de kutlandı. Diyarbakır'da engelli personel ile bir araya gelen Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, burada yaptığı konuşmada, engelli olmanın bir aksaklık değil, aksine farkındalık olduğunu söyledi. Karagüzel, "Kesinlikle bu bir güzelliktir. Bu insan olmanın bilincine varma halidir. Allah-u Teala bizi öyle bir yaratmış ki en ufak bir eksikliğimiz, bizi belli bir guruba koyuyor. Ama biz insan olarak o yaratılışın mükemmelliğini görüyor ve kendi değerimizi anlıyoruz, kendi arızalarımızın değerini anlıyoruz, kendi şahsiyetimizin varlığımızın değerini anlıyoruz. Bugün Dünya Engelliler Günü münasebetiyle buradayız. Hatırlanmak ve 'şirket varlığımızdan haberdar mıdırlar acaba?' dememeniz için buradayız"' dedi.

        "HERKES ENGELLİ ADAYI"

        Engelli personelin gününü de kutlayan Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, bugün vesilesi ile her ferdin, her zaman için bir engelli adayı olduğunun bir günlük de olsa hatırlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti. Karagüzel, "Biz sizi hiçbir zaman engelli olarak görmedik. Hiç bir zaman için böyle bir tanımlama içerisinde de olmadık. Böyle bir bakış açısı olmadı, olmayacaktır da. Şirketimizde böyle bir gelenek var. Hatta sizi daha farklı kılmak için böyle bir günü, beraberce geçirmek üzere bu organizasyonu tertip ettik" diye konuştu.

        "AİLENİN ÖZEL BİREYLERİ"

        Etkinliğe katılan Dicle EDAŞ Diyarbakır İl Müdürü Uğur Yaka, engelli personele hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler hakikaten hem bu şirketin özeli, bana göre de en iradeli sağlam yapılarısınız. Emekleriniz ve gayretleriniz adına bende teşekkür ediyorum sizlere gününüzü kutluyorum'' dedi.

        İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ise konuşmasında, "Biz çok büyük bir aileyiz. Büyümeye de devam edeceğiz. Sizin farkınız siz bu ailenin en özel bireylerisiniz biz bunun farkındayız. Siz bizim ailemizin en özel bireylerisiniz, en özel çalışanlarımızsınız" ifadelerini kullandı.

        Yapılan konuşmaların ardından törene katılan 17 engelli personele çeşitli hediyeler dağıtıldı.

        (MP-Y)

        03.12.2015 19:07:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler