Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASP ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ

        FEYZULLAH TAŞ

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellileri ziyaret ederek değişik hediyeler verdi.

        ASP Müdür Vekili Salih Kaya, Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Murat Hasanoğlu ve meslek elemanları ile beraber Hakkari Engelliler Derneği, rehabilitasyon merkezleri ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler. Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin'i makamında ziyaret ederek günlerini kutlayan APS yetkilileri, kentteki engelli vatandaşların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

        Daha sonra değişik rehabilitasyon merkezlerine gidilerek orada hizmet alan engelli çocuklara oyuncaklar dağıtan ASP Müdür Vekili Salih Kaya ve beraberindekiler, ayrıca ASP'de hizmet alan engellileri evlerinde ziyaret edilip çeşitli hediyeler verdiler. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilere hizmet eden dernek ve özel kuruluşları ziyaret ettiklerini belirterek, "Burada engellilerin dertlerini dinledik. Amacımızın bu engellilere evde en güzel şekilde bakılmasıdır. Bizim onlardan isteğimiz, engellilere çok iyi bakmaları, onları bir külfet olarak değil bir nimet olarak görmelerini istiyoruz" dedi.

        Engelli aileleri ise, ASP yetkilileri ve beraberindekilere evlerine konuk oldukları için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

        (FT-MSA-Y)

        03.12.2015 20:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler