Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KOCADON, MALTA TURİZM BAKANI DR. LEWİS İLE GÖRÜŞTÜ

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gelen davet üzerine konuşmacı olarak Malta'da gerçekleştirilen Akdeniz Turizm Forumu'na katıldı.

        Akdeniz Turizm Forumu'na katılmak için önceki gün Malta'ya giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Malta Turizm Bakanı Dr. Edward Zammit Lewis ile makamında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Bakan Lewis, Bodrum'u çok yakından takip ettiğini ve Bodrum'un özellikle son zamanlardaki tanıtım atağı ile üst gelir seviyesindeki turistleri de çekmesini ilgiyle izlediğini kaydetti. Turizmde dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Bodrum ile karşılıklı işbirliği başlatılması fikrine sıcak baktığını da belirten Lewis ayrıca Malta - Bodrum arasında direk uçuşların başlatılması için hava yolu firmaları ile bizzat kendisinin görüşeceğini söyledi.

        Aynı zamanda Bodrum Tanıtma Vakfı'nın yönetim kurulu başkanlığını da yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise öncelikle Malta ile Bodrum'un birçok ortak özelliğinin bulunduğunu ifade etti. Geliştirilecek tüm projelere Bodrum Belediyesi olarak destek vereceklerini, en kısa sürede Bodrum'daki turizmciler ve oda başkanları ile Malta'ya yeniden gelerek Bodrum'u tanıtacaklarını söyledi. Ziyaret sonunda Başkan Kocadon, kendilerini büyük bir ilgiyle karşılayan Bakan Lewis'a yapılacak işbirliği için ve verecekleri destek için teşekkür etti.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 01:05:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler