Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN 'ÇEVRE EĞİTİMİ' SERGİSİ

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) - Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından 'Çevre Eğitimi' konulu sergi açıldı.

        Fakülte binası zemin katta gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, fakülte öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Açılış öncesi konuşan Rektör Kocacık, çevre eğitiminin günümüzde çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Doğamız gün geçtikçe kirleniyor ve yok olmaya yüz tutuyor. Yeni yetişecek olan çocuklarımıza bu bilinci sağlamak bizim en asli görevlerimizden biridir. Bu kapsamda böyle bir sergiyi düzenleyen ve öncülük eden, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Eğitim Fakültesi Dekan Sarı ise çevre eğitiminin çağın gerekliliklerinden biri olduğunu söyleyerek, "Herkesin bildiği gibi doğa var olmazsa insanlıkta var olamaz, dolayısıyla bu tür etkinliklerin artmasını temenni ediyor ve emeği geçen tüm öğretim görevlilerine ve öğrencilere teşekkür ederim" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Kocacık ve beraberindekiler tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi gezen Kocacık ve beraberindekiler öğrencilerden bilgiler aldı.

        (UY-AÖ-Y)

        04.12.2015 08:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler