Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SESOB BAŞKANI KÖKSAL'DAN, AK PARTİ'YE ZİYARET

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA)-Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti'yi ziyaret ederek, seçimlerin ve yeni hükümetin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        SESOB Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci'yi makamında ziyaret ederek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Yapılan ziyaretlerde başkanlarla bir süre sohbet eden Köksal, ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, yapılan seçim sonrasında bu sıkıntıların son bulması temennisinde bulundu. AK Parti iktidarında İsmet Yılmaz'ın da tekrar Milli Savunma Bakanlığı'na getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını vurguladı.

        AK Parti il Başkanı Ziya Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 Kasım seçimleri için milletvekilleri ve teşkilat olarak çok çalıştıklarını ve gitmedikleri, ziyaret etmedikleri yer bırakmadıklarını söyledi. Seçimde vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından da destek gördüklerini dile getiren Şahin, Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışmalar kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci de ziyaretlerinden dolayı Köksal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

        (UY-AÖ-Y)

        04.12.2015 08:38:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler