Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TİCARET İL MÜDÜRÜ BAŞ'TAN, SESOB BAŞKANI KÖKSAL'A ZİYARET

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) -Sivas Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Selim Baş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

        Şube Müdürü Aziz Avşar ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaret eden Selim Baş, SESOB Başkanı Köksal ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

        Ticaret İl Müdürü Selim Baş, kurum olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ve özellikle tüketici sorunları hakem heyetine yoğun bir başvuru olduğunu belirterek, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ve kısa sürede çözmek için personel takviyesi de yaptıklarını ifade etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köksal, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, müşteri memnuniyeti ile ilgili olarak yapılan çalışmalara değindi.

        (UY-AÖ-Y)

        04.12.2015 08:39:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler