Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP SİVAS MİLLETVEKİLİ AKYILDIZ'DAN, SİVAS TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Sivas Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

        CHP'den yeniden milletvekili seçilen Ali Akyıldız, 1 Kasım seçimleri sonrasında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret eden Akyıldız, Hastaoğlu ile bir sohbet etti.

        Sivaslıların teveccühü ile 1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekili olarak seçildiğini ifade eden Milletvekili Akyıldız, Sivas'ta yaşayan ve Sivas'ın sorunlarını bilen birisi olarak hizmete her zaman hazır olduğunu belirtti.

        Sivas Ticaret Borsası Başkanı ve meclis üyeleri ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Akyıldız,"Görev yaptığım süre içerisinde her zaman Borsamız ile uyum içerisinde çalıştık. Abdulkadir Başkanımızın tecrübelerinden faydalandık ve ortak çalışmalar yaptık. Sivas'ın kalkınması, tarım ve hayvancılığın sorunlarının çözümü noktasında bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hastaoğlu ise Akyıldız'ın değerli bir insan olduğunu ve Cem Vakfı Başkanlığı yaptığı dönemde ortak çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

        (UY-AÖ-Y)

        04.12.2015 08:39:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler