Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOSYA PİRİNCİ 81 İLDE SATIŞA SUNULDU

        SEDAT AĞACIKOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Belediye Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Kazım Şahin başkanlığında Tarım ve Kredi Kooperatifleri Tosya Şubesi'ni ziyaret etti.

        Şube Müdürü Nurbay Kırmızıtaş ve Ziraat Mühendisi Hüseyin Bozkır ziyarette kooperatifin geçmişi kuruluş amacı ve çalışma sistemine ilişkin bilgiler vererek son zamanlarda kooperatif vasıtasıyla Tosya Pirincinin pazar ağının genişletilmesi için yapılan çalışmaları meclis üyelerine aktardı.

        Ziraat Mühendisi Bozkır, "Bölge birliğimize bağlı 1562 sayılı Tosya Tarım Kredi kooperatifi TOSPİR markası ile kendi fabrikalarında Tosya Pirincinin üretimini yapan Ortalıca Köyü Tarımsal kalkınma kooperatifi ile pirinç satıcılık sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşmanın ardından kooperatiflerimiz bize taleplerini ileterek Tosya Pirincini 81 ildeki şubelerimiz vasıtası ile satışa sunuyor. Bunun yanı sıra tarım kredi kooperatifleri çiftçilere akaryakıt ve diğer ihtiyaç malzemeleri ekipmanlar noktasında büyük ödeme imkânları sağlayarak her zaman Tosya çiftçisinin yanında yer alıyor" dedi.

        (SDA-İÇ)

        04.12.2015 08:50:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler